Alumni

|
IFMSA-NL hecht veel waarde aan haar oud-leden. Bent u vroeger betrokken geweest bij IFMSA-NL, NeMSIC of DMSA? Lees hier dan meer over de Alumni Club van IFMSA-NL.
foto foto

Oud-vrijwilliger IFMSA-NL?

Bent u in het verleden actief geweest als IFMSA-NL-vrijwilliger en wilt u graag op de hoogte worden gehouden van wat er tegenwoordig speelt binnen IFMSA-NL? Of zou u het leuk vinden om zo nu en dan uitgenodigd te worden voor IFMSA-NL-activiteiten? Dit kan door alumnus van IFMSA-NL te worden. Via een Google mailgroep wordt u dan op de hoogte gehouden van de activiteiten binnen IFMSA-NL. Tevens proberen wij activiteiten speciaal voor de alumni te organiseren zoals alumniborrels.

IFMSA-NL hecht veel waarde aan haar leden, zowel de huidige, als onze oud-leden (alumni). Wij zijn ervan overtuigd dat onze alumni van onschatbare waarde voor IFMSA-NL zijn voor onder andere het behoud van expertise, kennis en ervaring. Daarom inventariseren we wie onze alumni zijn en kan het zijn dat u gevraagd wordt om bijvoorbeeld spreker te zijn bij één van onze vele projecten. Dit doen we natuurlijk alleen als u hierin geïnteresseerd bent.

Alumni netwerkevenement

In februari 2018 heeft een succesvolle IFMSA-NL netwerkborrel voor alumni plaatsgevonden. Meld u hieronder aan als alumni om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen.

Heeft u nog vragen of ideeën, of wilt u zich graag aanmelden als alumnus/alumna? Mail dan naar alumni@ifmsa.nl

Aanmelden Alumnus/Alumna
Aanmelden Alumnus