IFMSA-Groningen

|
richt zich op de projecten genoemd op deze pagina, professionele ontwikkeling van vrijwilligers en een nauwe samenwerking met sociale partners in de regio en het UMCG.
DressMeClothing

Contactgegevens

E-mail: groningen@ifmsa.nl
Adres: Antonius Deusinglaan 1, Kamer S.22
9713 AV Groningen
Facebook
Informatie
Instagram
Nieuwsbrief
Word lid/Apply

Upcoming events

14 mei - 17 mei, gehele dag
Teddy Bear Hospital - Blauwe Patio, UMCG

Vanaf 14 mei is het weer zo ver, de blauwe patio in het UMCG zal tot een berenziekenhuis worden omgetoverd! Op dinsdag 14 mei, woensdag 15 mei, donderdag 16 mei en vrijdag 17 mei vindt het Teddy Bear Hospital van IFMSA-NL plaats. Tijdens het Teddy Bear Hospital zullen meer dan 800 kleuters van vier t/m zes jaar als ‘vader’ of ‘moeder’ hun knuffelbeer naar een nagebootst ziekenhuis in het UMCG komen.

Om dit ziekenhuis draaiende te houden hebben we jouw hulp nodig! Je gaat als huisarts, gipser, bloedprikker, ambulancebroeder, tandarts of apotheker aan de slag waarbij je de kinderen begeleid. Je hebt hier geen medische vaardigheden voor nodig en je krijgt op de informatieavond op 6 mei meer informatie over je functie! Lijkt het jou leuk om één of meerdere dagdelen (+-3 uur) te helpen? Geef je dan snel op door hier te klikken! Je kan je opgeven tot en met 3 mei 2019.


Projecten in Groningen


Sponsor

IFMSA-Groningen wordt gesponsord door desporttapestore.nl