Partners

|
Hier vindt u een overzicht van de partners waar IFMSA-NL duurzame samenwerkingen mee onderhoudt

Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden? Stuur in dat geval een e-mail naar de Vicevoorzitter Extern, bereikbaar op vve@ifmsa.nl of bel naar :


Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra: de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) vertegenwoordigt de acht samenwerkende UMC’s in Nederland, als belangenbehartiger en als werkgever van ruim 65.000 mensen.

De NFU bestaat sinds 2004 en komt voort uit de Vereniging Academische Ziekenhuizen (VAZ) die in 1989 werd opgericht. Het doel bleef hetzelfde; ervoor zorgen dat instanties die beslissen over zorg, onderwijs en wetenschap in Nederland rekening houden met de bijzondere rol van destijds de academische ziekenhuizen en nu de UMC's.

Meer informatieNationale Jeugdraad: in alles wat de Nationale Jeugdraad (NJR) doet, denkt en zegt staat het versterken van jongeren centraal, zowel hun eigen slagkracht als hun positie in de maatschappij. Door de unieke combinatie van directe toegang tot zowel jongeren als degenen die de toekomst van jongeren bepalen, hebben wij een bijzonder verhaal te vertellen.

Dat doen we dan ook, overal waar we kunnen. En we doen het altijd vanuit onze drie sterke punten: NJR is een motivator, verbinder en visionair. Deze eigenschappen zijn ook de basis voor onze drie strategielijnen Own It, Change It en Enable It.

Meer informatieJonge Klimaatbeweging: de Jonge Klimaatbeweging verenigt de stem van diverse jongerenorganisaties. Wij proberen klimaat- en duurzaamheidsbeleid te beïnvloeden door middel van campagnes en door gesprekken aan te gaan met politici, beleidsmakers en bedrijfsleven, met de Jonge Klimaatagenda als leidraad. In alles wat we doen, denken en uitdragen staat de stem van jongeren in het klimaatdebat centraal. Voorbeelden van onze activiteiten zijn bijvoorbeeld de Jonge Klimaatagenda, de #ikreisanders-campagne en de Klimaatdialogen.

Meer informatie