Projecten

|
Onze projecten richten zich op mensenrechten en vluchtelingen, seksuele gezondheid, public health, medisch onderwijs en Europese educatie en integratie. Hier werken ruim 800 studenten aan mee.

Open Mic Night

De Open Mic Night is een avond vol gave muziek, veel plezier en vooral gezelligheid die door IFMSA-Maastricht wordt georganiseerd. In een café kunnen de deelnemers hun talenten in alle soorten laten zien aan een groot publiek; van muziek tot komedie of zelfs dans. Wel of niet student, professioneel muzikant of net beginnend met een nieuwe hobby, solo of in een groep, iedereen is van harte welkom om op te treden. Er hangt altijd een gezellige sfeer, waarbij iedereen onder het genot van een drankje kan komen genieten van deze unieke show.

Deze avond brengt mensen met verschillende culturen, nationaliteiten en achtergronden samen door middel van muziek. We streven ernaar het verbeteren van de relatie tussen de Nederlandse en buitenlandse studenten van de verschillende Maastrichtse faculteiten. Op deze manier draagt Maastricht bij aan het belangrijke internationale aspect van IFMSA. Door zijn ontspannen setting en optredens van hoge kwaliteit, is de Open Mic Night snel tot een van de populairste events binnen onze vereniging geworden.

Open Mic Nightwordt momenteel georganiseerd in: Maastricht

Wil je meer informatie? Mail dan naar: scorce.maastricht@ifmsa.nl