Steun

|
IFMSA-NL is een organisatie die volledig draait op het werk van haar vrijwilligers. Hier leest u hoe u ook een steentje bij kan dragen.
IFMSA-NL is dé internationale geneeskunde-studentenvereniging van Nederland. Wij zijn een non-profit organisatie die streeft naar de verbetering van de wereldgezondheid. Dit proberen we te bereiken door vele projecten te organiseren en medisch studenten internationale stages aan te bieden.
Als Vriend, donateur of sponsor van IFMSA-NL kunt u hieraan een wezenlijke bijdrage leveren via een van de onderstaande kopjes of het onderstaande formulier.

Vrienden van IFMSA-NL

Vrienden van IFMSA-NL ondersteunen met hun giften en goede wil de projecten van IFMSA-NL op structurele basis.

Voelt u zich verbonden met IFMSA-NL? Met uw steun kunnen wij nog veel meer bereiken! Vanaf een gift van 25 euro per jaar wordt u al Vriend van IFMSA-NL. Per automatische incasso zal het bedrag van uw rekening worden afgeschreven. Uw lidmaatschap van 'Vrienden van IFMSA-NL' zal automatisch verlengd worden tot wederopzegging.

Wij houden onze Vrienden graag op de hoogte van de projecten van IFMSA-NL en de dingen die wij bereiken met behulp van uw gift. Daarom sturen wij u onze nieuwsbrief, die vier keer per jaar uitkomt. Ook ontvangt u Global Medicine (incl link), het officiële tijdschrift van IFMSA-NL. Maar dat is nog niet alles: Wij nodigen u van harte uit op onze externenborrel en wij organiseren eenmaal per jaar een interessante activiteit voor u, zoals een lezing. Deze zal een dagdeel in beslag nemen.

Help mee om Global Health te verbeteren, word vriend van IFMSA-NL!

Steun ons als bedrijf

Ook voor bedrijven zelf kan het steunen van IFMSA-NL van grote waarde zijn. Op deze manier laat u uw maatschappelijke betrokkenheid zien en bovendien kan onze ANBI-status u wellicht veel fiscaal voordeel opleveren. We denken graag met u mee om u een voor uw organisatie op maat gemaakt pakket aan te bieden. Geïnteresseerd? U kunt contact met de Vicevoorzitter Extern via: vve@ifmsa.nl.

Samenwerken

Bent u net als wij een non-profit organisatie en wilt u graag met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op!

Formulier voor Vriend of gift