Training

|
IFMSA-NL heeft haar eigen trainingsdivisie: TraiNL. Zij verzorgen trainingen en workshops om de competenties van onze leden te versterken.
Training is een informele vorm van educatie waarin kennis en vaardigheden kunnen worden opgedaan ten behoeve van een specifieke taak of functie en voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Over TraiNL

TraiNL, de trainingsdivisie van de internationale medische studentenorganisatie IFMSA-NL, is de ruggengraat van de vereniging. TraiNL ondersteunt de vereniging en haar vrijwilligers door middel van trainingen op maat voor zowel vrijwilligers als bestuursleden. Er zijn trainingen in bijvoorbeeld leadership, presentation skills, group dynamics en nog veel meer. TraiNL biedt daarmee een platform om innovatieve ideeën te realiseren en biedt bovendien mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. TraiNL leidt haar eigen trainers op en zorgt ervoor dat trainers ook regelmatig kennis en ervaring met elkaar delen. Hierdoor kan kennis worden behouden en continuïteit gegarandeerd blijven. "Sharing is Caring!”

Samenwerkingsverbanden

TraiNL werkt samen met verschillende andere (internationale) organisaties, zoals IFMSA, EMSA LSS, Zero Generation en Youth Trainers Academy. Door deze samenwerkingen kunnen wij de kennis van onze trainers uitbreiden en verbeteren, maar ook anderen kennis laten maken met onze manier van trainen. Onze trainers komen door deze samenwerkingsverbanden in aanraking met een grote verscheidenheid aan trainingen in binnen- en buitenland!

Trainingsaanbod

TraiNL biedt slechts trainingen op maat: elke training wordt afgestemd op de behoeften van de deelnemers op gebieden zoals ervaringsniveau, inhoud, tijdsduur en onderwerpen. Dat betekent dan ook dat onze trainingen niet een bepaald onderwerp beslaan, maar juist gevormd worden aan de hand van de hulpvraag van de aanvrager. Eén training kan dus uit meerdere onderwerpen bestaan en een onderwerp kan in meerdere sessies terugkomen. Mocht u graag een beeld vormen over welke onderwerpen vaak behandeld worden, kijkt u dan hier.

TraiNL verzorgt ook trainingen voor externe partijen zoals bedrijven in uiteenlopende sectoren, stichtingen en jongerenorganisaties. Hiervoor neemt u contact met ons op via training@ifmsa.nl, waarna per aanvraag een passende trainingssessie en een offerte opgesteld kan worden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een training aanvragen? Neemt u dan contact op met ons via training@ifmsa.nl.