IFMSA-UvA

|
Het IFMSA-NL-comité uit het bruisende Amsterdam, voor studenten van de Universiteit van Amsterdam.
IFMSA-UvA op het jaarlijks ledendiner Leden van IFMSA-UvA tijdens Twinning Project Deelnemers van IFMSA-UvA tijdens Nacht van de Vluchteling Bestuur IFMSA-UvA 2014-2015 Teddy Bear Hospital 2014

Contactgegevens:

Email: uva@ifmsa.nl
Telefoon: 020-566 5297
Adres: Meibergdreef 15, Kamer J0-111
1105 AZ Amsterdam
Facebook
Lezing


Nieuwsbrief


Upcoming events:

6 mei, 12.00 - 14.15 uur
Bakesale - Nacht van de Vluchteling - Plein J, AMC

Om geld op te halen voor Nacht van de Vluchteling worden er lekkernijen verkort op Plein J, AMC. Koop vooral wat lekkers en sponsor onze die-hards die de nacht van 14-15 mei 40km zullen lopen om geld op te halen voor de Syrische vluchtelingen!
7 mei, 19.00 - 22.00 uur
Lezing: Syrische Vluchtelingen - in samenwerking met: Nacht van de Vluchteling

Op 7 mei organiseert IFMSA-UvA speciaal voor Nacht van de Vluchteling een lezing over Syrische vluchtelingen. Deze lezing zal geheel in het teken staan van de ruim 12 miljoen mensen die vluchten voor het geweld in Syrië. Lisette Mulder is verpleegkundig specialist en werkzaam in het GCA te Almere. Zij zal ons vertellen hoe de medische zorg voor vluchtelingen georganiseerd is en welke gezondheidsklachten zij veel in haar werk tegenkomt. Het tweede deel van de lezing zal een Syrische vluchteling zijn eigen indrukwekkende persoonlijke verhaal komen vertellen over zijn weg naar Nederland. In de pauze worden er door Syrische vluchtelingen die in Nederland verblijven traditionele Syrische hapjes geserveerd. Kortom, het beloofd een zeer interessante en indrukwekkende avond met veel lekkers te worden! Zorg dat je erbij bent en koop op 6 of 7 mei een koortje op plein J. Je kunt ook een plaatsje reserveren door een mailtje te sturen of je kunt je kaartje online bestellen via www.ifmsa.nl/uva
11 mei, 18.00 - 21.00 uur
Sekssessies: Pedofilie - AMC Collegezaal 5

Maandag 11 mei is er weer een Sekssessies lezing!! Dit keer zal het gaan over pedoseksualiteit en pedofillie.
Dit onderwerp wordt vaak weggeschoven omdat het zo heftig is. Maar is dat wel de beste manier
om met dit probleem om te gaan? En hoe zit het met de pedoseksuelen zelf? Zijn ze er wel allemaal op uit om kinderen pijn te doen?
We willen dit beladen onderwerp aankaarten omdat er nog veel misvattingen over bestaan en door het bespreekbaar te maken ook open stellen voor oplossingen.

Discussieer mee op 11 mei onder het genot van een hapje en een drankje, en luister wat onze sprekers, beide experts op het gebied, te vertellen hebben.

Tot de 11e!
13 mei, 19.00 - 21.30 uur
Dr. House: Infectieziekten - AMC Collegezaal 2
14 mei, 22.00 - 12.00 uur
Nacht van de Vluchteling - Van Rotterdam naar Den Haag


Projecten op de UvA: