Projecten

|
Onze projecten richten zich op mensenrechten en vluchtelingen, seksuele gezondheid, public health, medisch onderwijs en Europese educatie en integratie. Hier werken ruim 800 studenten aan mee.

Alles Kids?

Mensen in een asielzoekerscentrum bevinden zich in een sobere omgeving met minder mogelijkheden voor ontspanning en ontwikkeling. Het vieren van Pasen, Sinterklaas en andere activiteiten is voor de bewoners van het asielzoekerscentrum eerder uitzondering dan regel.

Door middel van dit project proberen wij de bewoners een mogelijkheid te bieden om mee te doen aan activiteiten/ projecten. Door het organiseren van leuke activiteiten/projectdagen voor de bewoners van het asielzoekerscentrum en het bieden van een dag(deel) afleiding en positieve sfeer proberen we de woonomstandigheden te verzachten. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid aan vrijwilligers om in aanraking te komen met asielzoekers en hun verschillende culturen. Ten slotte is dit voor bewoners een mooie manier om in aanraking te komen met de Nederlandse cultuur en feestdagen.

Wil je meer informatie? Mail dan naar: norp@ifmsa.nl