Projecten

|
Onze projecten richten zich op mensenrechten en vluchtelingen, seksuele gezondheid, public health, medisch onderwijs en Europese educatie en integratie. Hier werken ruim 800 studenten aan mee.

Sekssessies

Het project sekssessies benadrukt een van de belangrijkste onderdelen van seks: dat het leuk en vooral lekker is! Het taboe rond seks en seksualiteit wordt doorbroken en onder leiding van diverse sprekers worden de leuke kanten van seks belicht. Het doel van het project is om de onderbelichte kanten van seks bespreekbaar te maken en in de spotlight te zetten, om zo taboes te doorbreken. De sekssessies bestaan uit interactieve colleges, workshops of lezingen van interessante sprekers waarbij studenten alle vrijheid hebben om vragen te stellen. Dit mag openlijk, maar ook anoniem. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere vrouwvriendelijke porno, seksualiteit op oudere leeftijd, polyamorie en fetisjisme.

Sekssessies wordt momenteel georganiseerd in: Universiteit van Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, VU Medisch Centrum, Rotterdam

Wil je meer informatie? Mail dan naar: activiteiten.scora@ifmsa.nl